Karate-Do Kaizen
Wado Ryu karateschool Alkmaar
U bent niet ingelogd.

Nieuwsflitsen

Start nieuw seizoen 2013-2014


Het nieuwe seizoen gaat weer van start. Na een mooie zomer gaan wij er weer vol tegen aan. Het seizoen start op dinsdag 27 augustus 2013. Het thema van dit nieuwe seizoen is het voorbereiden voor de danexamens. Wat verwacht jij van het nieuwe seizoen? Wat is voor jou van belang? Laat je mening horen via onze facebook Karate-do Kaizen. Let op de wijzigingen in het lesrooster deze worden via deze site en onze facebook pagina weergegeven.Extra kyuexamen

Op dinsdag 3 december 2013 is er een extra kyuexamen bij Kaizen. Het examen is de voorbereiding op het danexamen van de Karate-do Bond Nederland. Dit examen wordt gehouden op zondag 15 december 2013.


Wil je je examen goed voorbereiden? Kom dan naar iedere training


Demonstratie Kaizen in Vroonermeer


Werving nieuwe leden Kaizen Karate-do Kaizen kan weer nieuwe karateka's gebruiken. Kaizen gaat daarvoor een tweetal demonstraties geven in de Vroonermeer. Het doel van deze demonstraties is om aan de bewoners van de Vroonermeer te laten zien van Karate-do is. Deze demonstraties vinden plaats op dinsdag 1 oktober 2013 en op 10 december 2013. Dit zal zijn in de MFA Vroonermeer. De demonstratie is GRATIS en iedereen is van harte welkom op deze demonstratie.


Laatste training 2013Op dinsdag 17 december 2013 zal de laatste les gegeven worden in 2013. De les zal niet in het teken staan van het karate maar wel in de budo gedachte. Voor de meest actuele stand van zaken kun je terecht op de facebookpagina van Karetdo- Kaizen.
Let op: lestijden seizoen 2013-2014


Op dinsdag 13 augustus 2013 start de trainingen van het nieuwe seizoen weer. De aftrap is al gegeven bij sportschool Randers de Geus. Dit was op maandag 5 augustus 2013. De lestijden bij Kaizen in de MFA Vroonermeer blijven van 19.30 uur t/m 21.30 uur. Dit zijn de lessen voor de junioren en senioren.
Voor de leden

De leden van karate-do Kaizen kunnen zich per email aanmelden en krijgen een wachtwoord en gebruikersnaam. Hiermee kan je inloggen op de ledensite van Kaizen. Op de ledensite staan de examens uitgewerkt, het clubblad en tal van andere wetenwaardigheden. Kijk ook eens op onze facebookpagina. Meld je snel aan via info@kaizen.nl.